Ndiqni te rejat më të fundit!

Çfare eshte nje emer domain?

Ju keni dëshirën e madhe të krijoni një faqe interneti, por jeni pak të hutuar nga të gjithë terminologjitë. Ju e dini që keni nevojë për një emër domain, një web host dhe një mënyrë për të ndërtuar faqen tuaj te internetit. Por, si punojnë të gjitha këto pjesë? Është...

read more

Si të siguroni faqen tuaj të internetit

Siguria e faqes së internetit kryeson listën e shqetësimeve online për pronarët dhe përdoruesit e internetit. Në vitet e fundit, shkeljet e sigurisë që prekin bankat e mëdha, shitësit dhe ofruesit e tjerë kryesorë të shërbimeve, i kanë lënë përdoruesit shumë të...

read more

Si te perdorni WooCommerce?

WooCommerce zotëron miliona faqe eCommerce në mbarë botën, dhe është shtojca që kryeson listën e WordPress për eCommerce. WooCommerce është i lehtë për t’u instaluar. Pronarët e bizneseve në mbarë botën janë në gjendje të përdorin këtë shtojcë WordPress si një mënyrë...

read more

Trendet e 2019-ës për Web Design

Dizajni i faqes së internetit është kompleks dhe dinamik. Nëse doni që faqja e internetit të duket mirë atëherë duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe dizajnit.Dizajni vlen jo vetëm për perceptimin vizual, por edhe për lehtësim në përdorim. Pse duhet t’i përdorim...

read more