Apple Articles

iPhone 12 Pro Max humbet ndaj OnePlus 8T në provën e kamerës së verbër të MKBHD

Çdo vit, YouTube-i i famshëm Marques Brownlee - i njohur më mirë si MKBHD - ndan testin e tij të kamerës së verbër të smartphone-it bazuar në zgjedhjen e ndjekësve të tij në internet. MKBHD sapo ka postuar testin e tij të kamerës së verbër në vitin 2020 dhe...

Sikurse Google, edhe Apple lëshon shërbimin e ri për trendet e të dhënave për lëvizjen e njerëzve

Të martën, Apple lëshoi një mjet të ri për trendet e të dhënave të lëvizshmërisë për të siguruar informacion qeverive lokale dhe autoriteteve shëndetësore ndërsa përpiqen të zbusin përhapjen e Covid-19. Kompania amerikane tha që të dhënat dhe depërtimet mund të jenë...

Njihuni me 10 celularët më të fuqishëm në tregun ndërkombëtar

Kush jane celularet me te fuqishem ne tregun nderkombetar Android? Pergjigjen e jep AnTuTu me rezultatet e sapo publikuara per muajin Maj 2018. Më poshtë rënditja e plotë e TOP 10! SIÇ SHIKOJMË NGA FOTOGRAFIA NË VËNDIN E PARË TASHMË GJËNDET ONEPLUS 6. Nuk jemi të...

Zgjidhja që ka Apple për të gjitha problemet e iPhone

iPhone ka pasur probleme serioze muajt e fundit. Më në fund, Apple vendosi të veprojë. Sipas disa thathethemeve që qarkullojnë, kompania i ka thënë inxhinierëve të mos nxitohen me opsione të reja të iOS 12 me qëllimin që të mos përsëritet katastrofa e iOS 11. Disa nga...