Shërbimet që ne ofrojmë

Ndërtim website, Ndërtim sisteme të ndryshme që i aksesoni në cdo paisje, Mirëmbajtje website & sistemeve, Website E-Commerce etj…

Website Statike

Ne krijojmë website për kompaninë, dyqanin, personal ose për blog. Mjafton që të na tregoni idenë që ju keni, dhe ne do mundohëmi ta bëjmë realitet.

E-Commerce

Dëshironi që produktet ose shërbimet tuaja që I keni në dyqan ti shisni online? Me faqet e internetit e-commerce mundësohet që kjo të realizohet.

Aplikacione

Nëse ju duhet program për të menaxhuar inventarin, punët, punonjësit, dhe biznese të ndryshme si bar restorane, fitness , shkolla etj, ne i kemi për ju.

Reklamime

Reklamime Ad-Words dhe të tjera për website-in , facebook, instagram etj.Mundësojmë Logo, Kartëvizita, Fletëpalosje, Printime të të gjitha llojeve.

Gjithashtu, më ne detaje…

Biznesi juaj është shumë me i suksesshëm, nëse ne e marrim përsipër.

Nëse nuk jeni të kënaqur ne marrim përsipër kthimin e parave.

Ndërtim faqe interneti (Website)
Marrim në dorëzim ndërtimin nga fillim e deri ne përfundimin e projektit që ju keni planifikuar.
Dizenjim Unik
Dizenjimi që ne do mundohemi të krijojmë gjithmonë në varësi të asajt që  dëshironi, është unik dhe modern.
Search Engine Optimization (SEO)
Optimizimi i faqes tuaj për motorrët e kërkimit është shumë i rëndesishëm për ju, që të keni gjithmonë e më shumë vizitorë organikë.
Z
Mirëmbajtje Website
Ne ofrojmë trajnim për ju që dëshironi të përditësoni cdo ditë web-in tuaj, megjithëse mund të kryejmë dhe ne për periudha të caktuara.
Marketing dhe rrjete Sociale
Krijimi dhe menaxhimi i faqeve në rrjetet sociale shërben cdo ditë e më tepër që të listoheni të parët dhe klientet të marrin njoftime direkte.
Listim në MAPS dhe verifikim
Listimi i biznesit tuaj në Google Map ndihmon klientët që dëshirojnë të ju gjejnë direkt nga lokalizimi i tyre. Dhe verifikimi forcon besimin e Google.
Fotografim profesional
Fotot profesionale gjithmonë tërheqin vëmendjen prandaj ne kemi në skuadrën tone fotografë me eksperiencë & aparate profesionale.
~
Siguri për cdo punim
Siguria është shumë e rëndësishme ne Website dhe në WebApplication, prandaj ne kushtojmë rëndësi të vecantë në implementimin e saj.
Website E-Commerce
Krijoni dyqanin tuaj online, afishoni produkte dhe merrni porosi online dhe cdo gjë mendohet ne detaje dhe me siguri maksimale.
Domaine .AL, .COM, .COM.AL, etj
Emri i web-it tuaj ndihmon të tregoje vendin ose kategorinë që ai bën pjese. Ne e mundësojmë atë me të gjitha prapashtesat e disponueshme.
t
Konsultim Biznesi
Ndjehuni të lirë që të konsultoheni me ne për ndërtimin e faqes së internetit në menyrën më të duhur për biznesin tuaj.
Sisteme Menaxhimi
Kërkoni Sisteme Menaxhimi Online për inventarë ose menaxhim dinamik të llojeve të ndryshme të punëve që ju realizoni.
h
Mirëmbajtje e web-eve që nuk janë ndërtuar tek ne.
Mundësojmë marrjen përsipër për përditësimin dhe menaxhimin e faqeve që ju keni në agjensi ose studio të tjera.
Hosting i Fuqishëm (SSD + HDD)
Serverat që ne i kemi besuar punimeve tona ndodhen në USA dhe janë nga më të sofistikuarat që sot mund të ekzistojnë.
Hosting pa limit-e
Gjithmonë në varësi të asajt cfarë ju kërkoni ne zgjedhim serverat që përshaten për ju, deri ne hapësirë ose trafik pa limit të caktuar.
Certifikata Sigurie SSL
Certefikatat e Sigurisë janë shumë të rëndësishme për websitet që kanë të dhëna hyrëse sensitive dhe që kërkojnë siguri të lartë.

Punoni me një skuadër të talentuar në dizenjim dhe zhvillim.

Siguria në internet, dizajnët moderne qe i rezistojnë kohës, blerje online dhe fleksibiliteti në menaxhim janë vetitë kryesore të faqeve të internetit që ne ndërtojmë. Ne përpiqemi ti japim vlerë imazhit tuaj online duke plotësuar standartet më të larta të ndërtimit të faqeve. Faqet që ne ofrojme janë të ndërtuara në mënyrë të tillë që në të ardhmen për çdo ndryshim, shtesë apo  përmirësime që deshironi të shtoni, faqja aktuale nuk do të dëmtohet.

Fakte argetuese

Merrni disa informacione “argëtuese” që ju duhet të dini për agjensinë tonë!

%

Klientë të kënaqur

Projekte të kompletuara

Zyra lokale

Anëtarë skuadre

Projektet tona të fundit…

Klikoni këtu që të shikoni projektet që ne kemi realizuar dhe jemi duke ndërtuar aktualisht.

Cfarë thonë për ne ?!

Disa nga klientët tanë kanë dëshiruar që të tregojnë eksperiencën e tyrë gjatë bashkëpunimit me ne vazhdimisht.

Më në fund gjetëm agjensinë që ne kërkonim për të treguar produktet që ne disponojmë, duke ofruar dhe shitjen e produkteve online.
Medaur Studio

Libra & Printime, Durrës.

Reklamimi më i lartë që ne kemi pasur ndonjëherë ishte falë transferimit që ne kaluam tek agjensia TechAlbania. Klientët na gjejnë  pa asnje problem.
IzopackAustria

Fabrikë Polisteroli, Tiranë

Të ruaje të dhënat cdo muaj ne letra ishte shume stresuese. Sistemi që ne kemi falë TechAlb na organizoi dhe informacionet ruhen në detaje.
Anytime Fitness

Fitness & Aerobi, Durrës

Kërkoni transferimin e webfaqës tuaj falas!

Jeni të lodhur nga probleme të shpeshta nga hostuesi ekzistuës?

 

  • Ne do transferojmë webin tuaj
  • Ne do transferojmë detajet tuaja
  • Ne do transferojmë databazët tuaja
  • Ne do i bëjmë të gjitha për juve
  • Të gjitha këto falas!

Çfarë na Bën të Ndryshëm?

Ne nuk ofrojmë vetëm shërbime të marketingut SEO dhe Faqe Interneti, por ne gjithashtu ofrojmë një rrjet të gjerë shërbimesh të lidhura si: dizajnimi, SEO, faqe internetit, sherbim hosting, domain.al, auditimet ne internetit, optimization media sociale, branding dhe disa të tjerë.

i
Shtëpi Botuese
Botime te ndryshme, faqosje, shtypshkrim.
Faqe interneti
Faqe Interneti nga me te ndryshmet.
l
Studio Grafike
Ofrojme punime profesionale dhe me kualitet.
Domain & Host
Regjistrim Domain & Web Hosting.
SEO
Optimizimi i motorëve të kërkimit per faqen tuaj.
Print / Shtyp
Printime dhe shtypshkrime nga me te ndryshmet.
Social Media
Social Media Marketing i referohet procesit te perfitimit te trafikut ne website.
Multimedia
Klipe te ndryshme, Reklama televizive, foto profesionale.