Bashkohuni me skuadrën tonë

Nëse ju pëlqen, atëherë mos hezitoni të na kontaktoni

Bashëpunoni me ne, të bëjmë botën online një vend më të mirë.

Ne jemi tmerrësisht të apasionuar pas ndërtimit dhe zhvillimit të faqeve të internetit. Procesi jonë i punës fillon nga komunikimi me klientët për të kuptuar sa më qartë idetë dhe kërkesat dhe duke vazhduar me analizimin dhe projektimin e tyre.

Skuadra dhe Rolet

Programimi

Jo vetëm web, por ne programojmë dhe për Desktop & Mobile.

Burimet njerëzore

Për cdo pyetje ose paqartësi ekipi yne do mundohet të ju përgjigjet.

Dizenjimi

Thjeshtësia është gjithmonë estetike. Prandaj ne e përdorim atë.

Marketing

Marketingu është gjithmonë shumë i rëndësishëm dhe ne e vlerësojmë.

Suporti

Suportojmë jo vetëm për programet e ndryshme por dhe për IT.

Rreziku & Siguria

Rreziku është i pranishëm në cdo moment, ne ofrojmë sigurinë.

Ju jeni kryesorët !

Ne do tju ndihmojme të ndërtoni një prezence online kuptimplotë, e cila do të pëlqehet nga klinetet tuaj dhe do ti angazhoj ata  të njihen me brandin tuaj. 

Postime nga blog-u

Si te hapni nje USB Drive te demtuar ose me virus duke perdorur Command Prompt (CMD)?

Ju ka ndodhur besojme qe te keni nje problem me nje USB drive ne momentin qe ju duhej te transferonit te dhenat ose te merrnit te dhena te transmetuara me pare, si per shembull te krijohet nje shortcut i USB tuaj dhe ne momentin qe klikoni te ju shfaqet nje mesazh...

Si te optimizojme imazhet per SEO?

Optimizimi i imazhit ka të bëjë me zvogëlimin e madhësisë të imazheve tuaja sa më shumë që të jetë e mundur pa prishur cilësinë e imazhit. Kjo gjë ndikon në SEO, duke bërë që imazhet e produkteve tuaja të renditen sa më lart në Google apo motorë të tjerë të kërkimit...

Mos mesoni keto gjuhe programimi ne 2020!

Work Smarter,Not Harder! 1. Objective-C Gjuha e programimit Objective-C e Apple eshte 36 vite e vjeter tashme, gjithashtu eshte e qarte qe kompania e deshiron vdekjen e saj. 5 vite me pare, Apple lancoi Swift, eshte gjuhe e re dhe eshte nje gjuhe programimi e...

Si te beheni nje programues ne 2020?

Një qëllim i vendosur siç duhet është arritur gjysma e rrugës! Kuptoni rolin Perpara qe te angazhoheni per tu bere nje programues, fillimisht duhet te kuptoni se cfare perfshin ky rol. Ju mund te shikoni disa artikuj te lidhur me kete dhe te rishikoni pershkrimet per...

Multithreading në C# (C Sharp)

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë Multithreading në C # me shembuj. Multithreading është një nga konceptet më të rëndësishëm në C # që duhet ta kuptoni si një zhvillues. Në këtë dhe disa artikuj të ardhshëm, ne do të mbulojme shumicën e koncepteve të rëndësishme...

Sikurse Google, edhe Apple lëshon shërbimin e ri për trendet e të dhënave për lëvizjen e njerëzve

Të martën, Apple lëshoi një mjet të ri për trendet e të dhënave të lëvizshmërisë për të siguruar informacion qeverive lokale dhe autoriteteve shëndetësore ndërsa përpiqen të zbusin përhapjen e Covid-19. Kompania amerikane tha që të dhënat dhe depërtimet mund të jenë...