Shërbimet tona

Ne po ju prezantojmë me shërbimet fillestare përsa i përket një website, por ofrojmë shumë më tepër se kaq.

Krijojmë brande

Ndërtimi dhe zhvillimi i projekteve është një nga sfidat më të mëdha. Një faqe interneti e ndërtuar në mënyrën e duhur krijon imazh të besueshëm  duke na dhënë avantazhe për arritjen e objektivave të paracaktuar.

SEO

Një nga mënyrat me të cilat ju mund të prezantoheni me klientët e rinj është nëpërmjet motorëve të kërkimit, sidomos – më dominuesi – Google. Optimizimi për motorët e kërkimit, i njohur ndryshe shkurt si SEO.

Dizenjim

Mundësitë e web dizajnit që ne propozojmë kanë një ekuilibër mes origjinalitetit vizual dhe grafikës së mirë-projektuar, thjeshtësi për përdoruesit dhe motorët e kërkimit, duke kombinuar funksionalitetin, shpejtësinë dhe sigurinë maksimale..

Zhvillim

Ne ofrojmë teknologjitë më të fundit në programimin e projekteve , mbi të gjitha për të krijuar cilësi fantastike në sytë tuaj dhe të klientëve apo të vizitorëve por edhe në sytë e motorëve të kërkimit, duke realizuar me përpikmëri teknikat e SEO.

Fitoni cmimin e internetin në të gjitha mënyrat.

Faqja e internetit e kompanisë tuaj është imazhi juaj për botën dhe klientët tuaj potencial. Çfarëdo të jetë fusha e punës tuaj, një website i thjeshte i lirë krijon imazh të keq për kompaninë dhe shërbimet tuaja, pengon klientët e ardhshem të lidhen me ju, duke shkaktuar dëme të përditshme pa e kuptuar. Në anën tjetër, një faqe interneti moderne dhe elegante është një investim që do të qëndrojë përgjithmonë dhe do ju ndihmojë të zbuloni mundësitë reale që ekzistojnë në internet, duke krijuar përfitime të shumta të kostos së saj origjinale.

Ne dizenjojmë për paisjet mobile , gjithashtu.

TechAlbania krijon website unike, faqe profesionale, qe ju mundeson ju te arrini qellimet dhe objektivat qe keni per prezencen online, qofte si biznes apo per qellime personale. Ne mundesojme nje website profesional, efektiv ne promovimin e produkteve dhe sherbimeve tuaja tek klientela e synuar.

Pse ju duhet te keni një Faqe Interneti?!

Faqja e internetit mund tju shërbejë si përfaqesuese që i përgjigjet të gjitha pyetjeve në lidhje me biznesin tuaj, dhe ofron shërbim për klientin edhe kur zyra juaj është e mbyllur, natën, në fundjave apo kur ju jeni me pushime, dhe shet produktet apo shërbimet tuaja për ju.

Websiti është një mjet shumë i mirë dhe kushton fare pak, dhe shërben fuqishëm për të reklamuar punën tuaj, biznesitn tuaj, artin tuaj, eventet, party-t tuaja, kompaninë tuaj, etj.

Krijimi i markës & Procesi punës.

Ju na tregoni idenë dhe imagjinatën tuaj… Detyra jonë është ta kthejmë atë në realitet. Dhe e gjitha kjo ndodh me dashuri.

Mos u mjaftoni me ketë informacion. Shiko se cfarë ndodh me në detaje në atë cfarë agjensia jonë mund të krijojë për ju!

Rikerkimi rreth projektit

Sapo përshkruhet ajo cfare klienti kërkon të krijojë, në vazhdojme kërkimet për të krijuar projektin më të mirë të mundshëm.

Projektimi i tij

Pasi përfundojnë rishikimet dhe qartësohet ajo cfare klienti kërkon, vazhdon projektimi në detajet më të vogla.

Dizenjimi

Eshtë arritur projektimi final i asajt cfarë do të krijohet dhe skuadra jonë vazhdon dizenjimin më estetik të mundshëm.

Zhvillimi

Epo, dizenjimi është ai cfarë njerëzit shikojnë, por ajo cfarë ndodh pas ndërfaqjes vizuale është akoma më e rëndësishme.

Le të punojmë së bashku… 

Kërkoni një informacion që ju po mendoni…

Ne premtojmë që ofrojmë cmimet më të lira të mundshme!

E-mail:    [email protected]

                  [email protected]

Tel:          +(355)698815282

Ndjehuni të lirshëm të na kontaktoni...

1 + 13 =