Shkarkoni Aplikacionin e krijuar nga ne per adhuruesit e teknologjise!

Aplikacioni eshte nje blog qe vjen per perdoruesit e smartphoneve me sistem operimi Android!

Nuk keni me nevoje qe te hapni browser-in dhe te vendosni adresen e faqes per te shikuar postimet e fundit. 
Thjesht shkarkoni Aplikacionin dhe vendoseni ne homescreen. Nje klikim mbi ikonen e app dhe jeni direkt ne faqen e blog-ut.

Shkarko AppVideo Demo