GitHub Enterprise Server 3.0 tani eshte i disponueshem

Written by techalb

If builders built buildings the way programmers wrote programs, then the first woodpecker that came along would destroy civilization. (Gerald Weinberg)

17/02/2021

Sot u lajmerua disponueshmëria e përgjithshme e GitHub Enterprise Server 3.0. Gjatë fjalës kryesore të GitHub Universe 2020, është ndryshimi më i madh ndonjëherë në Enterprise Server.

Çdo kompani që përdor GitHub tani mund të marrë në mënyrë të sigurt idetë nga kodi në prodhim pa lënë platformën. GitHub Actions, mjeti më i popullarizuar i CI në GitHub.com, tani është i disponueshëm në Server, së bashku me Paketat GitHub dhe kodin e fuqishëm dhe mjetet e skanimit sekret në GitHub Advanced Security. Lexoni më shumë rreth atyre veçorive këtu.

Jane inkorporuar reagimet e klientëve nga kandidatët për të përmirësuar GitHub Enterprise Server 3.0 në të gjitha aspektet: nga adresimi i streseve në rrugetimin e përdoruesve, te kapja e ngjarjeve shtesë të regjistrit të auditimit, si dhe përmirësimi i stabilitetit, besueshmërisë dhe shkallëzimit të produktit. Gjithashtu jane azhurnuar dokumentacionet bazuar në reagimet e perdoruesve, duke përfshirë udhëzime më të qarta për kërkesat e infrastrukturës, kështu që është më e lehtë për ju të filloni me Enterprise Server 3.0.

Shkarkoni GitHub Enterprise Server 3.0 tani, ose lexoni më shumë në shënimet e lëshimit.

Provoni GitHub Enterprise Server sot
Nuk po përdorni akoma serverin e ndërmarrjes GitHub? Filloni një provë falas për të përtëritur më shpejt me zhvilluesit e platformës që e dinë dhe e duan – tani e ngarkuar me veprime, paketa dhe siguri të përparuar.

#techalb_al


0 Komente