Android Articles

iPhone 12 Pro Max humbet ndaj OnePlus 8T në provën e kamerës së verbër të MKBHD

Çdo vit, YouTube-i i famshëm Marques Brownlee - i njohur më mirë si MKBHD - ndan testin e tij të kamerës së verbër të smartphone-it bazuar në zgjedhjen e ndjekësve të tij në internet. MKBHD sapo ka postuar testin e tij të kamerës së verbër në vitin 2020 dhe...

Samsung prezanton telefonin e parë 5G

Samsung Electronics të premten prezantoi Galaxy S10 5G, smartfonin e parë në botë të pajisur me teknologjinë e gjeneratës së pestë të komunikacionit, ndërsa Koreja e Jugut përpiqet të marrë pozicionin udhëheqës në sistemin transformues. Koreja e jugut u bë në fakt të...

Si te rrisni jetegjatesine e baterise se celularit – Ja pse nevojitet kalibrimi i saj

Bateria nuk duron shumë! Bateria e celularit tim nuk mban më fare! Bateria nuk është me e njëjta! Këto janë vetëm disa nga mesazhet që marrim ditë për ditë në Facebook. Bateria e celularit tuaj besnikë Android pas disa muajsh nuk zgjat më sa në fillim dhe mbaron shumë...