Shkarkoni lojra falas per celulare Android, pra Samsung – Sony – LG – Xiaomi etj…

Written by techalb

If builders built buildings the way programmers wrote programs, then the first woodpecker that came along would destroy civilization. (Gerald Weinberg)

19/06/2018

Google ofron ne Play Store për një kohë të shkurtër ikona, aplikacione dhe lojra falas per celulare android. Keni vetëm pak kohë, kështu që duhët të nxitoni. Shkarko lojra falas per celulare android nga Play Store Google (oferta eshte e limituar) 🎮🎮🎮.

App falas per celulare Android
Lojra falas per celulare Android
Ikona falas per celulare Android
App në skonto per celulare Android
Lojra në skonto per celulare Android
Ikona në skonto per celulare Android
 1. Atomic Icon Pack
 2. Mixed Effect UI Kustom/Klwp
 3. Red silver glas icon pack HD
 4. Screen Resolution UI Klwp
 5. Soft Styled UI Kustom/Klwp
 6. Symmetry Colors UI Kustom/Klwp
 7. Matte Black Icon Pack
 8. Mermaid Icon Pack
 9. Pixcyl – Icon Pack
 10. Rounded – Icon Pack
 11. Kaitoji Gboard Sticker Pack
 12. Blackdrop – Icon Pack
 13. Cracked Screen Gyro 3D PRO Parallax Wallpaper HD
 14. Marble Maze Wallpaper Game XL
 15. Parallax Nature: Summer Day XL 3D Gyro Wallpaper
 16. Spring Flowers 3D Parallax Pro
 17. Wallpapers

Mund të shkarkoni ikonat tuaja duke klikuar direkt tek emri dhe më pas instaloni aplikacionin tek celulari juaj! Të gjithë këto ikona përdoren me  Nova, GO, Apex etj. Shikoni edhe ju nëse në këtë listë ka ndonjë aplikacion që ju pëlqen dhe shkarkojeni përpara se të mbaroj oferta. Te gjitha applicationet vlejne vetëm për celulare android. #techalb

0 Komente