Xiaomi sjell ndërfaqen e re të Android në më shumë se 30 telefona

Written by techalb

If builders built buildings the way programmers wrote programs, then the first woodpecker that came along would destroy civilization. (Gerald Weinberg)

18/04/2018

Në janar të këtij viti u raportua se Xiaomi do të shtynte MIUI 9.0 në 40 nga pajisjet e saj, duke filluar nga Mi Mix 2 e deri tek Redmi 2A.

Tani, kompania kineze ka njoftuar se MIUI 9.5 do të vijë në mbi 30 pajisje të saj deri në fund të muajit të ardhshëm.

Të dy versionet – MIUI 9.0 dhe MIUI 9.5 janë të bazuara në Android 7.0 Nougat. MIUI është personalizuar kaq shumë andaj i merr më shumë kohë kompanisë Xiaomi për të rindërtuar tërësisht ndërfaqen e saj të Android, gjë që është arsyeja pse është një gjeneratë prapa kur vjen puna te versionet Android.

Në versionin e ri të ndërfaqës në Android, do të ketë shumë ndryshime dhe personalizime të reja, për ta bërë atë një softuer shumë të dëshiruar nga të gjithë fansat e Android.

0 Komente