Njihuni me 10 celularët më të fuqishëm në tregun ndërkombëtar

Written by techalb

If builders built buildings the way programmers wrote programs, then the first woodpecker that came along would destroy civilization. (Gerald Weinberg)

06/06/2018

Kush jane celularet me te fuqishem ne tregun nderkombetar Android? Pergjigjen e jep AnTuTu me rezultatet e sapo publikuara per muajin Maj 2018. Më poshtë rënditja e plotë e TOP 10!

celularet-me-te-fuqishem-antutu rreth teknologjise lajme blog techalb

SIÇ SHIKOJMË NGA FOTOGRAFIA NË VËNDIN E PARË TASHMË GJËNDET ONEPLUS 6.

Nuk jemi të habitur nga ky pozicion pasi celulari është vlerësuar pozitivisht nga të gjithë dhe mezi presim ta kemi për teste sa më shpejt. Zbret dy vënde më poshtë Xiaomi Black Shark që tashmë kalohet edhe nga Smartisan Nut R1. Shumë interesant dhe me karakteristika spektakolare ky model që do ta trajtojmë së shpejti në lajmet tona.

DUHET TË ZBRESIM NË VËNDIN E 4-T PËR TË TAKUAR SAMSUNG-UN. ME S9+ DHE S9, SAMSUNG POSIZIONOHET NË VËNDIN E 4-T DHE TË PESTË. 

Më poshtë pastaj gjejmë Xiaomi Mi Mix 2S, Nubia Red Magic, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10 dhe klasifikimin e top 10 e mbyll LG V10.

Ju çfarë mendoni nga kjo rënditje? #techalb.al

0 Komente