iPhone Articles

Zgjidhja që ka Apple për të gjitha problemet e iPhone

iPhone ka pasur probleme serioze muajt e fundit. Më në fund, Apple vendosi të veprojë. Sipas disa thathethemeve që qarkullojnë, kompania i ka thënë inxhinierëve të mos nxitohen me opsione të reja të iOS 12 me qëllimin që të mos përsëritet katastrofa e iOS 11. Disa nga...

Galaxy S9 dhe S9+ ‘përmbysin’ nga froni iPhone X

Disa javë më parë, Samsung prezantoi dy modelet e reja të tij Galaxy S9 dhe Galaxy S9+, gjatë Kongresit Botëror të Telefonisë në Barcelonë, mbajtur javën e kaluar. Vendimi i ekspertëve është se Galaxy S9 ka lënë pas iPhone X, që kishte marrë vlerësimin për ekranin më...

Samsung Galaxy S9 kundra iPhone X: Ja cilat janë diferencat

Prenotimi i një Samsung Galaxy S9 ka nisur para pak javësh dhe tashmë klientët po marrin njësitë e para të prodhuara. Siç ndodh gjithmonë, të apasionuarit bëjnë krahasime dhe në fokus të këtij artikulli do të jetë krahasimi i tij me iPhone X. Gjithashtu në fund të...

Nuk u gjet asnjë rezultat

Faqja që ju kërkuat nuk mund të gjendej. Provoni të ndryshoni kërkimin tuaj, ose përdorni menu-ne e mësipërm për të gjetur postimin.