Microsoft Articles

Hakerat rusë komprometuan klientët e Microsoft-it përmes palëve të treta, duke vënë në rrezik email-et dhe të dhëna të tjera

Hakerët e qeverisë ruse kanë kompromentuar klientët e Microsoft-it në cloud dhe kanë vjedhur email nga të paktën një kompani e sektorit privat, sipas njerëzve të njohur me këtë çështje, një zhvillim shqetësues në fushatën e vazhdueshme të Mosrespektimit Kibernetik i...

Si te hapni nje USB Drive te demtuar ose me virus duke perdorur Command Prompt (CMD)?

Ju ka ndodhur besojme qe te keni nje problem me nje USB drive ne momentin qe ju duhej te transferonit te dhenat ose te merrnit te dhena te transmetuara me pare, si per shembull te krijohet nje shortcut i USB tuaj dhe ne momentin qe klikoni te ju shfaqet nje mesazh...

Microsoft po blen GitHub! Një e ardhme e ndritshme për GitHub.

Unë jam shumë i emocionuar të njoftoj se Microsoft po fiton GitHub dhe pret që marrëveshja të mbyllet deri në fund të vitit. Ndërkohë që ende do të duhen disa muaj për të përfunduar, ne dëshironim të ndajmë lajmin sa më shpejt që të ishim në gjendje. Kur filloi GitHub...

Microsoft tani vlen më shumë se Google

Microsoft ka kaluar Google (Alphabet) në vlerësimin e tregut për herë të parë në tre vjet. Microsoft tani vlerësohet në 753 miliardë dollarë, ndërsa Alfabeti (kompania mëmë e Google) vlerësohet në 739 miliardë dollarë. Kjo e bën Microsoft kompaninë e tretë më të...

Nuk u gjet asnjë rezultat

Faqja që ju kërkuat nuk mund të gjendej. Provoni të ndryshoni kërkimin tuaj, ose përdorni menu-ne e mësipërm për të gjetur postimin.