Website Articles

Si te optimizojme imazhet per SEO?

Optimizimi i imazhit ka të bëjë me zvogëlimin e madhësisë të imazheve tuaja sa më shumë që të jetë e mundur pa prishur cilësinë e imazhit. Kjo gjë ndikon në SEO, duke bërë që imazhet e produkteve tuaja të renditen sa më lart në Google apo motorë të tjerë të kërkimit...

Çfare eshte nje emer domain?

Ju keni dëshirën e madhe të krijoni një faqe interneti, por jeni pak të hutuar nga të gjithë terminologjitë. Ju e dini që keni nevojë për një emër domain, një web host dhe një mënyrë për të ndërtuar faqen tuaj te internetit. Por, si punojnë të gjitha këto pjesë? Është...

Si ta promovoj website-in tim jashtë ekranit/mediave?

Pra, shumica e marketingut tani ndodh në internet dhe padashur harrojmë sa ndërveprime të fuqishme mund të merrni jashtë ekranit . Ndërkohë që njerëzit shpenzojnë shumë kohë para ekraneve të kompjuterëve dhe pajisjeve të lëvizshme, kjo nuk do të thotë se është e...