Popullariteti i gjuheve te programimit ne 2019

Written by techalb

If builders built buildings the way programmers wrote programs, then the first woodpecker that came along would destroy civilization. (Gerald Weinberg)

24/01/2019

Me poshte keni listen e gjuheve te programimit me te populluara dhe prirjet e tyre ne 2019:

Si te optimizojme imazhet per SEO?

Si te optimizojme imazhet per SEO?

Optimizimi i imazhit ka të bëjë me zvogëlimin e madhësisë të imazheve tuaja sa më shumë që të jetë e mundur pa prishur...

0 Komente