Bashkohuni me skuadrën tonë

Nëse ju pëlqen, atëherë mos hezitoni të na kontaktoni

Bashëpunoni me ne, të bëjmë botën online një vend më të mirë.

Ne jemi tmerrësisht të apasionuar pas ndërtimit dhe zhvillimit të faqeve të internetit. Procesi jonë i punës fillon nga komunikimi me klientët për të kuptuar sa më qartë idetë dhe kërkesat dhe duke vazhduar me analizimin dhe projektimin e tyre.

Skuadra dhe Rolet

Programimi

Jo vetëm web, por ne programojmë dhe për Desktop & Mobile.

Burimet njerëzore

Për cdo pyetje ose paqartësi ekipi yne do mundohet të ju përgjigjet.

Dizenjimi

Thjeshtësia është gjithmonë estetike. Prandaj ne e përdorim atë.

Marketing

Marketingu është gjithmonë shumë i rëndësishëm dhe ne e vlerësojmë.

Suporti

Suportojmë jo vetëm për programet e ndryshme por dhe për IT.

Rreziku & Siguria

Rreziku është i pranishëm në cdo moment, ne ofrojmë sigurinë.

Ju jeni kryesorët !

Ne do tju ndihmojme të ndërtoni një prezence online kuptimplotë, e cila do të pëlqehet nga klinetet tuaj dhe do ti angazhoj ata  të njihen me brandin tuaj. 

Postime nga blog-u

How to move Address Bar to the bottom of your screen. Google Chrome App (Android)

Open Google Chrome:In address bar search for: chrome://flagsNow using the search flags textbox ose Find in page option, type for Chrome Duet.After these steps click on Relaunch now.If is not enabled for the first time you should to clean Chrome app from Ram and reopen...

Samsung prezanton telefonin e parë 5G

Samsung Electronics të premten prezantoi Galaxy S10 5G, smartfonin e parë në botë të pajisur me teknologjinë e gjeneratës së pestë të komunikacionit, ndërsa Koreja e Jugut përpiqet të marrë pozicionin udhëheqës në sistemin transformues. Koreja e jugut u bë në fakt të...

Çfare eshte nje emer domain?

Ju keni dëshirën e madhe të krijoni një faqe interneti, por jeni pak të hutuar nga të gjithë terminologjitë. Ju e dini që keni nevojë për një emër domain, një web host dhe një mënyrë për të ndërtuar faqen tuaj te internetit. Por, si punojnë të gjitha këto pjesë? Është...

Si ta promovoj website-in tim jashtë ekranit/mediave?

Pra, shumica e marketingut tani ndodh në internet dhe padashur harrojmë sa ndërveprime të fuqishme mund të merrni jashtë ekranit . Ndërkohë që njerëzit shpenzojnë shumë kohë para ekraneve të kompjuterëve dhe pajisjeve të lëvizshme, kjo nuk do të thotë se është e...

Si të siguroni faqen tuaj të internetit

Siguria e faqes së internetit kryeson listën e shqetësimeve online për pronarët dhe përdoruesit e internetit. Në vitet e fundit, shkeljet e sigurisë që prekin bankat e mëdha, shitësit dhe ofruesit e tjerë kryesorë të shërbimeve, i kanë lënë përdoruesit shumë të...